Skriv ut

Skapa PDF

Prästgårdsgatan 30

mölndal

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 289 - 289 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill ni jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt er och kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret? Då är det här kontoret i Pedagogen Park perfekt för er, ett område som bjuder in till magiska stunder och intressanta möten. Pedagogen Park är en stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Även insidan präglas av rymd och grönska. Dagsljuset från fastighetens innergårdar når de luftiga lokalerna och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Kontoren utformas efter önskemål med smarta lösningar. Här finns gott om parkeringsplatser och busslinjer direkt utanför.

Utförande

Planlösning

Kontor/öppen yta.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 289 289

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsdelen Pedagogen Park är en ny stadsdel i Mölndal. Området har ett strategiskt läge med närhet till Mölndals innerstad, handelsområdet 421 och Frölunda Torg. I direkt anslutning till området finns busshållplats och ett välutbyggt cykelstråk. Här planeras för cirka 1 100 nya bostäder och verksamheter och annan service. Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Grönskan som omger området möjliggör till trevliga promenad- och springturer.

Närservice

Gott om lunchrestauranger finns i området. Handelsområdet 421 ligger inte långt bort.

Kommunikationer

Fina cykelvägar och goda kommunikationsmöjligheter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Prästgårdsgatan 30
Sökhjälp