Skriv ut

Skapa PDF

Scheelevägen 16

lund

Smart utformade kontorslokaler på Ideon Science Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 410 - 1 230 m²
Karta

Information

Beskrivning

Perfekta lokaler för kontorshotell på Ideon Science Park. Rum i olika storlekar från 10 kvm stora och uppåt. Fastigheten har flera gemensamam sällskapsytor och pentry finns på plats. Optimala lösningen för enmansföretag och startups. Parkering finns i närheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 410 1 230

Omgivning

Omgivning/natur

Toppen läge på Ideon Science Park. Här kan din verksamhet synas.

Närservice

Ideon Science Park erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger samt övrig service som gym, bank, livsmedelsbutiker, hotel- och konferensanläggning, bensingmack etc.

Kommunikationer

Kommunikationerna är väldigt goda oasvett om du är bilburen, åkter kollektivt eller cyklar. E22:an nås mycket enkelt från fastigheten. Stads- och regionbussar samt flygbussen trafikerar området kontinuerligt och cykelvägar finns det gott om. Centrala Lund ligger ca 2 km från byggnaden.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Scheelevägen 16
Sökhjälp