Kungsholmen | Stockholm

Favorit Dela

Strandbergsgatan 55

Lokal med industrikänsla i bästa skyltläge.

Beskrivning

Under 2020 kan ni ta plats i ett kontor som totalrenoveras med en känsla av New York. Lokalerna kommer hålla en hög kontorsstandard och en industriell känsla med öppna installationer och passande materialval. Huset kommer att miljöcertifieras och då hålla en hög klass, ett led i klassningen är till exempel solceller som installeras på taket.
  • Total yta

    536 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Paradiset 23

Våningsplan:

2

Planlösning:

Kontor med en känsla av New York. Nyrenoverade lokaler med öppen planlösning och en bibehållen industriell karaktär.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stadshagen är en modern och livfull del av innerstan med en blandning av bostäder, arbetsplatser och bra service. Här finns det gott om riktigt bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet. När stadsdelen är fullt utbyggd kommer den att inrymma 20 000 boende och upp emot 35 000 arbetsplatser. Med ett kontor på Strandbergsgatan 55 kan vi dessutom erbjuda er ett fantastiskt skyltläge mot Essingeleden. Här exponerar ni ert varumärke för de 140 000 fordon som passerar varje dygn.

Närservice:

I området finns ICA Maxi, Systembolaget, ett flertal gym, Apotek, Pressbyrån med mera. Dessutom finns det mycket bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet - Piren, Lillys Burger, Stikki Nikki och Primo Ciao Ciao för att nämna ett axplock.

Kommunikationer:

Tunnelbana: Blå linjen når du på 3 minuter, gröna linjen är på 10 minuters promenadavstånd. Buss: 50, 56, 61 och 65 trafikerar området. Med bil: Avfart Lindhagen från Essingeleden.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Désirée Walkenström

Uthyrare

Désirée Walkenström

desiree.walkenstrom@fabege.se

08-5 VISA NR 08-555 148 09

070- VISA NR 070-838 00 04

Marknadsförs av Fabege AB
fabege.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Strandbergsgatan 55

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör