Skriv ut

Skapa PDF

Hedvig Möllers gata 6-8

lund

En lokal på strategiskt läge för lager och proffsbutik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 1 017 - 1 017 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal på 1017 kvadratmeter med en takhöjd om 6.1 meter på ett väl planerat läge för lager och proffsbutik. Fastigheten har en port på baksidan för inlastning, och två entréer, en för personal och en kan fungera som kundentré.

Utförande

Byggår

1992

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 017 1 017

Omgivning

Omgivning/natur

Strax intill E22:a med närhet både till de centrala delarna av Lund och Malmö. Området planeras växa i samband med byggandet av World Trade Center Lund, i samband med byggnationen kommer läget att bli mer och mer attraktivt.

Närservice

Ett stenkast från fastigheten finns Park Inn By Radisson, ett hotell med olika service så som tillgång till konferanslokaler och restaurang. Fastigheten är nära centrala Lund vilket medför ett stort utbud av annan service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger 3 km från Lund och 16 till Malmö C. Med närhet till avfarten från E22:an kan bilister snabbt och enkelt ta sig till fastigheten. Det finns också busshållsplatser nära till hands. Busshållsplatsen Råby trafikplats har flera regionbussar och även flygbuss till Sturup.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Dokument

Hedvig Möllers gata 6-8
Sökhjälp