Malmö | Malmö

Favorit Dela

Hans Michelsensgatan 9

I Öresundshuset finns det välplanerad och yteffektiv lokal med ett stenkast från Malmö C. Se 360 visningen nedan!

Beskrivning

Här välkomnas man med en vacker och representativ entré. Kontoret ligger på plan 5 med blandad planlösning med enskilda kontorsrum, konferensrum samt öppet landskap. Det går att hyra antingen 305 kvm eller 570 kvm kontorsyta. Lokalen har en fantastisk utsikt i alla väderstreck och oerhört bra ljusinsläpp. Tillsammans med fastighetsägaren kan man anpassa lokalen efter önskemål! Fastigheten erbjuder service i form av tillgång till gym och konferenslokal. Gymmet är välutrustat och är något som hyresvärden tillhandahåller gratis till sina hyresgäster, se länk: http://www.oresundshuset.se/gym/. Konferensen har plats för 60 personer och som gymmet är den exklusiv för fastighetens hyresgäster, se länk: http://www.oresundshuset.se/boka-konferens/. Möjligheten finns att kombinera med lager om 560 kvm med en markport mot Stormgatan och en markport mot Utställningsgatan. Utrymmet kan även nyttjas som inomhusparkering. Fin omgivning och natur då fastigheten är granne med vattnet. Fastigheten ligger i strategiskt bra läge med en kort promenad från Malmö C samt Malmö City och det finns bra parkeringsmöjligheter i området. Se 360 visningen! För mer information om fastigheten besök www.oresundshuset.se , kontakta oss eller fastighetsägaren direkt via info@oresundshuset.se.
  • Total yta

    570 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 305 570

Utförande

Våningsplan:

5

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Se planritning!


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mycket bra

Kommunikationer:

Ett stenkast från Malmö C och Malmö city.


Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nesme Jari

Nesme Jari

Nesme.jari@croisette.se

+467 VISA NR +46728853092

Peter Bergquist

Peter Bergquist

peter.bergquist@croisette.se

+464 VISA NR +464084835

+467 VISA NR +46723848304

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
croisette.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner erbjuder omfattande analys och värdering, lokaluthyrning och transaktionsrådgivning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette består av professionella och drivna fastighetskonsulter med huvudkontor i Malmö.

Fler annonser från denna annonsör