Norrköping

Favorit Dela

Skolgatan 1

Cool och mycket unik butikslokal i det mysiga kvarteret Knäppingsborg.

Beskrivning

En annorlunda, cool butikslokal i det mysiga handelskvarteret Knäppingsborg. Lokalen har ett kanonläge på marknadstorget. I lokalen har tidigare blomsterverksamhet funnits och i lokalen finns ett stort kylrum samt en blomsterkyl i glas. Söker du en riktigt häftig och annorlunda lokal så har du chansen här! Pentry, två diskbänkar i personaldelen samt toalett. Golvspottar, golvärme samt ett lyftbord för tillgängligheten då lokalen ligger en halvtrappa ner. Här finns möjlighet till många användningsområden men vi letar efter en idkare som har ett spännande koncept som passar i det unika kvarteret Knäppingsborg.
  • Total yta

    105 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer:

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.


Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marita Johansson

Marita Johansson

marita.johansson@castellum.se

+461 VISA NR +46114420510

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Skolgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör