Skriv ut

Skapa PDF

Skolgatan 1

norrköping

Cool och mycket unik butikslokal i det mysiga kvarteret Knäppingsborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 105 - 105 m²
Karta

Information

Beskrivning

En annorlunda, cool butikslokal i det mysiga handelskvarteret Knäppingsborg. Lokalen har ett kanonläge på marknadstorget. I lokalen har tidigare blomsterverksamhet funnits och i lokalen finns ett stort kylrum samt en blomsterkyl i glas. Söker du en riktigt häftig och annorlunda lokal så har du chansen här! Pentry, två diskbänkar i personaldelen samt toalett. Golvspottar, golvärme samt ett lyftbord för tillgängligheten då lokalen ligger en halvtrappa ner. Här finns möjlighet till många användningsområden men vi letar efter en idkare som har ett spännande koncept som passar i det unika kvarteret Knäppingsborg.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 105 105

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Övrig information

Övrigt

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Skolgatan 1
Sökhjälp