Skriv ut

Skapa PDF

Tegeluddsvägen 76, Gärdet

stockholm

På Gärdet hittar vi flexibla kontorsrum på 5-120kvm. Scrolla ned för 3D-visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Pris från 9370 sek/mån
Storlek: 5 - 120 m²
Karta

Information

Beskrivning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. På Gärdet erbjuds det privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Flexibilitet är nyckelordet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser. Vad som ingår: - Fastighetsskatt - Värme, vatten, el - Receptionstjänster, telefon, posthantering, mottagande av era kunder och leverantörer, cateringtjänster etc. - 1 gratis mötesrum "community meeting room" (bokas samma dag som nyttjandet). - Tillgång till mötesrum på samtliga Regus center globalt (3000 center, 120 länder). - 10% rabatt vid bokning via appen. - Tillgång tilll business lounger på samtliga Regus center globalt (3000 center, 120 länder). - Städning - Disk - WIFI och internet via kabel - Möbler (stol och bord till varje plats, skåp/hurts om önskvärt). - Proffessionell adress (ej c/o Regus) - Tillgång till hela kontorsytan 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Regus Gärdets kontorshotell ligger på andra våningen i en modern kontorsbyggnad med hamnutsikt. Med sin snygga och praktiska inredning är kontoret rent och fräscht, så att du kan fokusera på ditt jobb samtidigt som du upprätthåller en professionell image utåt. *Allmänna villkor Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Utförande

Byggår

2014

Teknisk information

Lokalen kan nås via

T-bana: Röd linje Gärdet. Buss: Buss 1, 72 och 76 passerar fastigheten.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 120

Ekonomi

Hyra

Pris från 9370 sek/mån

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Närservice

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24Seven som grannar.

Kommunikationer

- Busshållplats nära huvudingången samt Gärdet T-bana på gångavstånd - Via E20 är det enkelt att hitta hit - Runt 40-minuters bilresa till Arlanda och cirka 25 minuter till Bromma

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

3D-visning

Tegeluddsvägen 76
Sökhjälp