Centrum
| Umeå

Favorit Dela

Nygatan 8

Stort kontor med centralt och bra läge!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    695 m²

  • Hyra:
Med utmärkt cityläge kan vi nu erbjuda stora trevliga ytor passande för kontorsverksamhet. Lokalen finns på plan 3 och disponerar välkomande entré med stor öppen möblerbar yta, flera toaletter samt kök med matplats. Kontorsrum i varierande storlekar samt mötesrum. Lokalen är ljus och trevlig med många fönster och härligt ljusinsläpp. Kan tas över som den är och annars anpassar vi den efter era behov. Ring för mer info och visning! OBS En av bilderna är en illustration efter en ev anpassning.
  • Total yta

    695 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen finns mitt i centrala Umeå med närhet till restauranger, butiker, parkeringhus och all övriga service. I närheten finns också fina parker och vackra strandpromenaden längst med älven. Tåg- och busstation i närheten vilket gör det enkelt med kommunikation

Närservice:

Nära till restauranger, butiker, parkeringshus och allt vad centrala Umeå kan erbjuda.

Kommunikationer:

Nära till kommunikationer, såsom buss och tåg. Flygplatsen ligger endast några minuter bort med bil.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Nygatan 8

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör