Örnsköldsvik
| Örnsköldsvik

Favorit Dela

Sjögatan 6I

Inredd vindsvåning med havsutsikt!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    380 m²

  • Hyra:
Fastigheten är belägen precis vid vattnet och vindsvåningen erbjuder en oslagbar utsikt från tredje våningen. Lokalen rymmer upp till 20–25 personer fördelat på åtta kontor samt yta för ett öppet landskap och mötesrum. Lokalen har dessutom både relaxavdelning i form av dusch och bastu, loungeutrymme samt mötesrum med tillhörande balkong för våren och sommarens lunch- och glasspauser i solen. De genomtänkta ljusinsläppen ger varje yta en behaglig arbetsmiljö året om och inredningen är noga tilltänkt för att skapa en bra ljudnivå genom hela lokalen. Lokalen är utrustad med brandskydd, larm, nödutgångar och bredband. Det finns också möjlighet att hyra lokalen med befintlig inredning så som gardiner, lameller och loungemöbler enligt överenskommelse.
  • Total yta

    380 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Handformaren 2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

I trapphuset finner du hiss som tar dig till markplan och våra lättillgängliga parkeringsplatser och därifrån har du maximalt fem minuters bilväg till Örnsköldsviks centrum och all dess service.

Kommunikationer:

Från lokalen har du endast fem minuters bilväg till Örnsköldsviks resecentrum.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen hyrs ut under en tvåårsperiod eller enligt överenskommelse och därefter finns goda möjligheter att anpassa likvärdig lokal enligt era önskemål i entrén bredvid. Ett perfekt prova-på-tillfälle för er som vill testa på området och därefter anpassa lokalen efter just era behov.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson

thomas.eriksson@cornerpp.com

073- VISA NR 073-3337890

Marknadsförs av Nyfosa AB
Hästholmsvägen 28, Box 4044
13104 Nacka
nyfosa.se
Sjögatan 6I