Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 52, Stockholms City

stockholm

Välkommen till ett kontor med sekelskiftescharm centralt beläget på Sveavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 327 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett kontor med sekelskiftescharm centralt beläget på Sveavägen. I samband med ny hyresgäst kommer lokalen att stambytas samt totalrenoveras. Bilagd planlösning är därför ett förslag på utförande. Lokalen är belägen på plan 4 och anpassad för max 19 medarbetare. Utöver sin charm har kontoret dessutom vacker utsikt ut över Adolf Fredriks kyrka.

Planlösning

Utförande

Byggår

1920

Våningsplan

4

Planlösning

I samband med ny hyresgäst ska lokalen stambytes och totalrenoveras. Bilagd planlösning är därför ett förslag på utformning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 327

Omgivning

Omgivning/natur

Ett av Stockholms mest spännande områden. Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och Berghs School of Communication i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

Sveavägen 52
Sökhjälp