Skriv ut

Skapa PDF

Hamngatan 1, Centralt

askersund

Stor restaurang med oslagbart läge endast ett stenkast från Askersunds hamn!

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Hyra: Enligt överenskommelse
Storlek: 300 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Med en serveringsyta på omkring 200 kvadratmeter som nyrenoverades på 2000-talet finns här mycket stora möjligheter för en framgångsrik restaurang i anrik miljö. Uteservering med möjlighet för över 100 sittplater kan hyras och öppnar möjligheten för att totalt ha fler än 200 sittande gäster samtidigt. Med ett oslagbart läge och vacker utsikt över Askersunds hamn kan besökare vara säkra på att vara nära sommarens mittpunkt. Restaurangen kan drivas året runt eller som en säsongsbaserad verksamhet beroende på önskemål och möjligheter (hyra/arrende).

Utförande

Byggår

1800

Renoveringsår

2005

Planlösning

Hela lokalen är ca 300kvm och inkluderar servering, kök, kontor samt förråd.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 300

Ekonomi

Hyra

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur

Askersund är en fantastiskt vacker stad placerad otroligt sjönära vid norra Vättern i Örebro län. Staden grundades på 1600-talet men har en långt äldre historia som handelsplats. Här blandas gammal bebyggelse, kullerstenar och turism med båttrafiken i Vätterns skärgård. Askersund är en mycket populär stad att besöka för både svenska och utländska turister. Flera lockande evenemang anordnas också årligen i staden såsom musikspelningar, antikmarknad och konstrunda - för att nämna några. Askersund är kort sagt en välbesökt stad med vacker miljö och stor potiential.

Övrig information

Övrigt

Restaurangen innefattar bland annat: - barer med barinredning, ismaskin, kylar och säkerhetskåp - servering med bord och inredning - kök med köksinredning, stekbord, ugn och kylbänk - pizzaugn med kylbänk och kylränna - kylrum - frysrum - bakrum - diskrum - personalrum/omklädningsrum - förråd - kontor Inventarier såsom stolar, specifika möbelgrupper, inredningsdetaljer, ljudutrustning, komplett markisställning (utomhus) och viss köks/serverings utrustning kan också ingå efter behov och överenskommelse.

Hamngatan 1
Sökhjälp