Hamngatan 1

Centralt , Askersund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Stor restaurang med oslagbart läge endast ett stenkast från Askersunds hamn!

Med en serveringsyta på omkring 200 kvadratmeter som nyrenoverades på 2000-talet finns här mycket stora möjligheter för en framgångsrik restaurang i anrik miljö. Uteservering med möjlighet för över 100 sittplater kan hyras och öppnar möjligheten för att totalt ha fler än 200 sittande gäster samtidigt. Med ett oslagbart läge och vacker utsikt över Askersunds hamn kan besökare vara säkra på att vara nära sommarens mittpunkt. Restaurangen kan drivas året runt eller som en säsongsbaserad verksamhet beroende på önskemål och möjligheter (hyra/arrende).

Övrig information

Övrigt:

Restaurangen innefattar bland annat: - barer med barinredning, ismaskin, kylar och säkerhetskåp - servering med bord och inredning - kök med köksinredning, stekbord, ugn och kylbänk - pizzaugn med kylbänk och kylränna - kylrum - frysrum - bakrum - diskrum - personalrum/omklädningsrum - förråd - kontor Inventarier såsom stolar, specifika möbelgrupper, inredningsdetaljer, ljudutrustning, komplett markisställning (utomhus) och viss köks/serverings utrustning kan också ingå efter behov och överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Askersund Sundsbron 7

Byggår:

1800

Renoveringsår:

2005

Planlösning:

Hela lokalen är ca 300kvm och inkluderar servering, kök, kontor samt förråd.

Omgivning

Omgivning/natur:

Askersund är en fantastiskt vacker stad placerad otroligt sjönära vid norra Vättern i Örebro län. Staden grundades på 1600-talet men har en långt äldre historia som handelsplats. Här blandas gammal bebyggelse, kullerstenar och turism med båttrafiken i Vätterns skärgård. Askersund är en mycket populär stad att besöka för både svenska och utländska turister. Flera lockande evenemang anordnas också årligen i staden såsom musikspelningar, antikmarknad och konstrunda - för att nämna några. Askersund är kort sagt en välbesökt stad med vacker miljö och stor potiential.

Hamngatan 1