Skriv ut

Skapa PDF

Amund Grefwegatan 9B, Centrum

göteborg

Hyresledig butikslokal på Landala Torg med bra exponeringsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 104 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Stora skyltfönster och entré i markplan. Trevligt gångstråk precis utanför entrén. Vy över Landala Torg från lokalen. Lämplig till butik. Ej matservering. Ingen övertagskostnad. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Landala Torg har en centrumutvecklare och en aktiv företagarförening/marknadsråd där du som handlare får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande. Se vilka verksamheter som finns och vad som händer på Landala Torg på www.landalatorg.se GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 104

Omgivning

Omgivning/natur

I en anrik miljö bland landshövdingehus, hittar du denna trivsamma mötesplats. Landala Torg är ett centrum i centrum, här kan du hitta det mesta du söker. Livsmedelshandel och en bra mix av specialaffärer och systembolag. Från Landala är det nära till det mesta. Avenyn och Götaplatsen med sitt kulturella och kommersiella utbud ligger på bara några minuters gångväg. Chalmers tekniska högskola inom nära räckhåll. Landala Torg kan också stoltsera med en squash-anläggning och ett stort gym.

Kommunikationer

Bra med kommunikationer till och från Landala Torg. Flera spårvagns och busslinjer trafikerar i närområdet däribland Flexlinjen. Spårvagnshållplatsen Kapellplatsen ligger i anslutning till torget. Det finns även styr & ställ cyklar under säsong. Då torget ligger centralt tar det endast ca. 10 minuter att promenera till centrum/Avenyn. Goda parkeringsmöjligheter nära lokalen för besökare.

Länkar

Amund Grefwegatan 9B
Sökhjälp
Smygtitta