Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 10

sollentuna

Kontor med minilager/ showroom.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 412 m²
Karta

Information

Beskrivning

På det övre planet i denna lokal finns en kontorsindelad planlösning med många fönster vilket ger ett bra ljusinsläpp och skapar en härlig arbetsmiljö för medarbetarna. Det finns två större konferensrum och ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. I mittkärnan av lokalen är trappan belägen som leder ner till entréplanet. På entréplanet finns pentry och ett större konferensrum. Här finns utrymmen som med fördel kan användas som minilager eller showroom. Entrén leder direkt ut till gatan vilket underlättar för in- och utleveranser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 412

Omgivning

Omgivning/natur

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Övrig information

Övrigt

Denna företagsby är byggd med tvåvåningsbyggnader som skapar trevliga gårdar mellan varandra. Fastigheten med det karaktäristiska kantiga utseendet har mindre lager i bottenplan och kontorsdel på det övre.

Dokument

Djupdalsvägen 10
Sökhjälp