Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 6-12

rosersberg

Lager med markport och tillhörande kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 277 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta lager med tillhörande kontor! För det lilla bolaget passar detta utmärkt. Lagret om 187 kvm har en markport som gör in- och utlastning enkel. Här finns en bra takhöjd som ger en god funktion. Den öppna planlösningen i lagret skapar en optimal yta för lagerhållning. Kontoret om 90 kvm har ett bra ljusinsläpp som skapar en trevlig arbetsmiljö. Här finns pentry, två kontorsrum och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 277

Omgivning

Omgivning/natur

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten innefattar flertalet lager-, logistik- och produktionsbyggnader.

Dokument

Tallbacksgatan 6-12
Sökhjälp