Skriv ut

Skapa PDF

Herrhagsvägen &Elin Falks gata, Gubbängen

enskede

Nyproducerad lokal centralt i Gubbängen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 212 m²
Tillträde: Q3 2019
Karta

Information

Beskrivning

Läget är mycket gynnsamt i och med dess närhet till utmärkt kommunikationsläge där invånare i området pendlar till och från skola och jobb varje dag. Lokalen är uppbyggd i två våningar med möjlighet till entresol med en öppen och ljus känsla.Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial. Runt knuten finns härliga promenadstråk och gemensamma uteplatser intill husen öppnar upp för avkoppling och grillkvällar.

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 212

Omgivning

Omgivning/natur

Gubbängens Centrum ligger alldeles i närheten med livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bibliotek. Ett citynära läge för dig som också uppskattar naturområden. Det är endast 19 minuter till T-centralen med tunnelbanan.

Närservice

Källsortering för papper, tidningar, glas, plast och metall finns i anslutning till fastigheterna. Strax söder om området finns ett mindre stadsdelscentrum som inrymmer livsmedelsbutik, vårdcentral, postservice och tandläkare m.m.

Kommunikationer

Lokalen är strategiskt placerad vid den nya torgplats som bildas mitt emot tunnelbanans entré. Utmärkt kommunikationsläge: Ca 15 min till centrala Stockholm med gröna linjen. Det strategiska läget gör också att cykelstråk mot Stockholms innerstad och tunnelbana finns med bara några minuters promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Järntorget är ett familjeägt bolag verksamt inom bostadsutveckling, bostadsbyggande och fastighetsförvaltning i Stockholms och Uppsala län. Järntorgets affärsidé är att med långsiktiga åtaganden inom bygg- och bostadsutveckling samt fastighetsverksamheten expandera koncernen med fokus på god lönsamhet och ett väl avvägt risktagande FASTIGHETSBESTÅND OCH PLANERADE BOSTÄDER Idag finns ca 3 000 bostäder i planarbete och koncernens långsiktiga mål är att starta 1 000 bostäder varje år, varav minst en tredjedel hyresrätter och studentlägenheter för egen förvaltning Framöver finns det ytterligare möjligheter till etableringar i liknande bostadsprojekt av Järntorget, bland annat projekt Klarbäret vid KTH samt Triaden i Kärrtorp på Söderarmsvägen med beräknad inflytt under andra delen av 2020.

Länkar

Herrhagsvägen &Elin Falks gata
Sökhjälp