Gubbängen | Enskede

Favorit Dela

Herrhagsvägen &Elin Falks gata

Nyproducerad lokal centralt i Gubbängen.

Beskrivning

Läget är mycket gynnsamt i och med dess närhet till utmärkt kommunikationsläge där invånare i området pendlar till och från skola och jobb varje dag. Lokalen är uppbyggd i två våningar med möjlighet till entresol med en öppen och ljus känsla.Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial. Runt knuten finns härliga promenadstråk och gemensamma uteplatser intill husen öppnar upp för avkoppling och grillkvällar.
  • Total yta

    212 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kanotisten 1

Byggår:

2019

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Gubbängens Centrum ligger alldeles i närheten med livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bibliotek. Ett citynära läge för dig som också uppskattar naturområden. Det är endast 19 minuter till T-centralen med tunnelbanan.

Närservice:

Källsortering för papper, tidningar, glas, plast och metall finns i anslutning till fastigheterna. Strax söder om området finns ett mindre stadsdelscentrum som inrymmer livsmedelsbutik, vårdcentral, postservice och tandläkare m.m.

Kommunikationer:

Lokalen är strategiskt placerad vid den nya torgplats som bildas mitt emot tunnelbanans entré. Utmärkt kommunikationsläge: Ca 15 min till centrala Stockholm med gröna linjen. Det strategiska läget gör också att cykelstråk mot Stockholms innerstad och tunnelbana finns med bara några minuters promenad bort.


Övrig information

Övrigt:

Järntorget är ett familjeägt bolag verksamt inom bostadsutveckling, bostadsbyggande och fastighetsförvaltning i Stockholms och Uppsala län. Järntorgets affärsidé är att med långsiktiga åtaganden inom bygg- och bostadsutveckling samt fastighetsverksamheten expandera koncernen med fokus på god lönsamhet och ett väl avvägt risktagande FASTIGHETSBESTÅND OCH PLANERADE BOSTÄDER Idag finns ca 3 000 bostäder i planarbete och koncernens långsiktiga mål är att starta 1 000 bostäder varje år, varav minst en tredjedel hyresrätter och studentlägenheter för egen förvaltning Framöver finns det ytterligare möjligheter till etableringar i liknande bostadsprojekt av Järntorget, bland annat projekt Klarbäret vid KTH samt Triaden i Kärrtorp på Söderarmsvägen med beräknad inflytt under andra delen av 2020.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JW

Uthyrare

Julia Westberg

julia.westberg@newsec.se

073 VISA NR 073 979 35 85

JA

Johan Andersson

johan.andersson@newsec.se

070 VISA NR 070 819 68 52

070 VISA NR 070 819 68 52

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Herrhagsvägen &Elin Falks gata