Skriv ut

Skapa PDF

Hesselmans torg 5, Sickla

nacka

Modern och ljus kontorslokal med magisk terrass mitt i centrala Sickla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 151 - 151 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 151 151

Omgivning

Omgivning/natur

Sickla med sin natur är en fantastisk stadsdel direkt i anknytning till Stockholm. Med sina trevliga restauranger och uteserveringar är området en höjdare under sommaren som även under vintertid erbjuder härliga miljöer för nöje och underhållning. Nackareservatet och Hammarbybacken är två naturvärden som erbjuder mervärden för de som bor, arbetar och besöker området.

Närservice

I Sickla finns all tänkbar service tack vare Sickla Köpkvarter, som Stockholmarna flertalet gånger röstat fram som Stockholms bästa handelsplats. Utbudet sträcker sig från Best of Brands, H&M, Clas Ohlson, Stadium, SATS, Friskis & Svettis och andra stora populära kedjor till närservice såsom Systembolaget, apotek, skomakare, kemtvätt och andra självklara inslag i en stad.

Kommunikationer

Ett tiotal busslinjer passerar området vilket gör det smidigt att ta sig hit, oavsett tid på dygnet. Buss till Slussen tar ca 7 minuter och Tvärbanan från Sickla Station går till Solna via Gullmarsplan och är ett smidigt resealternativ för de som pendlar. Eftersom Sickla endast ligger 2 km från gränsen till Södermalm och har utmärkt cykelväg hela vägen är cykling populärt under sommarhalvåret. Det finns också beslut om att blå linje ska förlängas till Nacka centrum, vilket innebär tunnelbana till Sickla år 2026.

Hesselmans torg 5
Sökhjälp