Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 53, Stockholms City

stockholm

Välkommen till ett öppet kontor med högt i tak och eftertraktad industrikaraktär.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 279 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett öppet kontor med högt i tak och eftertraktad industrikaraktär. Lokalen har fönster ut mot Saltmätargatan samt mot husets innergård. Till lokalen kommer du enkelt via Sveavägen 53 där du passerar fastighetens gemensamma reception och entré även via Rådmansgatan 49. Har du ditt kontor på Sveavägen 53 har du utöver ett väl fungerande kontor även i huset, vår servicetjänst, med tillgång till: Gemensam reception med loungeyta, kaffe för besökare, wifi i receptionen, duschar med omklädning samt möjlighet att nyttja och boka externa konferensrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1919

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1

Planlösning

Lokalen har en öppen kontorslösning med två konferensrum nära anslutning till entrén. Samt en stor och öppen pentrydel där hela företaget kan samlas för lunch eller större samlingar/möten.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 279

Omgivning

Omgivning/natur

Inom fem minuter finns allt du behöver. Redan i själva fastigheten finns Rådmansgatans tunnelbaneuppgång. Till fots når du också Odenplan och Citybanan inom några minuter. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att Klarna, Spotify, King och andra företag inom den digitala ekonomin valt att etablera sina huvudkontor här.

Kommunikationer

T-bana Rådmansgatan finns i fastigheten.

Sveavägen 53
Sökhjälp