Hisings Backa
| Göteborg

Favorit Dela

Exportgatan 35

Nu erbjuds en kombilokal med lageryta om 350 kvm och kontorsutrymme en våning över. Närhet till E6an och centrum. Bra golvbärighet och strömstyrka.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  350 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds en kombilokal som består av lager- och kontorsyta med mycket bra läge i Backa industriområde och närhet till E6:an. Lagerdelen är om 350 kvm och sedan finns det också kontor på övervåningen som hyrs ut till. Lagerlokalen har bra bärighet i golvet och god mängd ström.
 • Total yta

  350 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

BACKA 97:9

Planlösning:

Blandad.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Närservice:

I närheten ligger lunchrestaurangen il Gusto, Lunchdax, Eva's och Dagab bland annat. På andra sidan vägen finns hotell och kring Stigs Center finns desto fler restauranger och kafeér, gym som Nordic Wellness, nöjescentret Gökboet samt handel & shopping.

Kommunikationer:

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Exportgatan 35

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör