Skriv ut

Skapa PDF

Exportgatan 35, Hisings Backa

göteborg

Nu erbjuds en kombilokal med lageryta om 290 kvm och kontorsutrymme en våning över. Närhet till E6an och centrum. Bra golvbärighet och strömstyrka.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 290 - 290 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en kombilokal som består av lager- och kontorsyta med mycket bra läge i Backa industriområde och närhet till E6:an. Lagerdelen är om 290 kvm och sedan finns det också kontor på övervåningen som hyrs ut till. Lagerlokalen har bra bärighet i golvet och god mängd ström.

Utförande

Planlösning

Blandad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 290 290

Omgivning

Omgivning/natur

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Närservice

I närheten ligger lunchrestaurangen il Gusto, Lunchdax, Eva's och Dagab bland annat. På andra sidan vägen finns hotell och kring Stigs Center finns desto fler restauranger och kafeér, gym som Nordic Wellness, nöjescentret Gökboet samt handel & shopping.

Kommunikationer

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Exportgatan 35
Sökhjälp