Skriv ut

Skapa PDF

Götgatan 1, Centrum

umeå

Mindre kontor eller behandlingsrum beläget högst upp i Sagagallerian i centrala Umeå.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 26 - 26 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mindre kontor för en till två personer i Saga Gallerian. Kontoret har ett utmärkt cityläge längst med Götgatan och inom absolut närhet finns Renmarkstorget, butiker, restauranger, parkeringshus samt goda buss- och tågförbindelser. Kontoret är ljust och trevligt och kan användas som behandlingsrum alternativt som kontor. Förutom kontorsrummet finns ett fikarum med pentry samt toalett.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 26 26

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Närservice

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer

Endast någon minut från Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Götgatan 1
Sökhjälp
Smygtitta