Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Boulevard 26, Hyllie

malmö

Malmös Symbiotic Building Eden, kontoret som kan förändra ert arbetsliv!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 120 - 3 120 m²
Karta

Information

Beskrivning

Edens smarta digitala funktioner ger medvind åt arbetsdagen och låter dig lägga din tid på det som är viktigt. Här finns också utrymme för umgänge och avkoppling. De gemensamma ytorna förändras med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Eden står för hälsa, service och intelligence.

Utförande

Byggår

2020

Våningsplan

6

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 3 120 3 120

Omgivning

Omgivning/natur

För tolv år sedan var Hyllie en åker med ett vattentorn. Idag är det en snabbt växande stadsdel med stark innovationskraft. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare sitt oslagbara läge vid Öresund, goda kommunikationsförbindelser mot Sverige och resten av världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Närservice

Emporia är ett köpcentrum med cirka 230 butiker och restauranger som har byggts nära Malmö Arena. 2012 invigdes shoppingcentret som har en yta på cirka 93 000 kvm. I området ligger både Malmö Arena, där det bjuds på konserter och sportevent, samt Malmö Mässan.

Kommunikationer

Hyllie är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorget, alla i anslutning till stationens perrong med sin nedgång från torget. Det tar sex minuter till Centralstationen med tåg, och 13 minuter till Kastrup.

Dokument

Hyllie Boulevard 26
Sökhjälp