Skriv ut

Skapa PDF

Kristian IV:s väg 3

halmstad

Trevligt kontor på kontorshotell i Trade Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 16 m²

Information

Beskrivning

Fint kontor på vårt kontorshotell på våning 18 med tillgång till gemensamma utrymmen och konferensrum.

Utförande

Våningsplan

18

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 16

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten består av sju huskroppar med förbindelsegångar som tillsammans bildar ett komplex som är beläget centralt i Kvarteret Baertling, Halmstads kunskaps- och näringslivscentrum. Fastigheten hyrs dels ut till Högskolan i Halmstad men även till andra privata aktörer inom exempelvis rekrytering, utveckling och teknik. Höghuset Trade center är den högsta huskroppen med sina 24 våningar som syns på långt avstånd och som utgörs av kontor. Resterande huskroppar utgörs av kontor och lärosalar. Trade center har ljusa lokaler med milsvid utsikt där det finns möjlighet att hyra hela eller halva våningsplan men även enskilda rum på något av våra populära kontorshotell. På kontorshotellen har du del i gemensamma ytor så som konferensrum, pentry och WC.

Närservice

I området finns restaurang, café, frisör, Ica Maxi, samt friskvårdanläggning. I bottenplan finns en reception som tillhandahåller service av bland annat posthantering. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Till närmsta busshållplats är det 2 minuters gångavstånd där busslinje 20,30 och 69 passerar och som ger god förbindelse till Halmstad centrum och tågstation. För den hurtiga är det 15 minuters gångavstånd till tågstationen. Fastigheten har även nära anknytning till E6/E20.

Övrig information

Övrigt

Kontorsbyggnad med 22 våningar.

Kristian IV:s väg 3
Sökhjälp