HALMSTAD

Favorit Dela

Kristian IV:s väg 3

Trevligt kontor på kontorshotell i Trade Center.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    16 m²

  • Hyra:
Fint kontor på vårt kontorshotell med tillgång till gemensamma utrymmen och konferensrum.
  • Total yta

    16 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten består av sju huskroppar med förbindelsegångar som tillsammans bildar ett komplex som är beläget centralt i Kvarteret Baertling, Halmstads kunskaps- och näringslivscentrum. Fastigheten hyrs dels ut till Högskolan i Halmstad men även till andra privata aktörer inom exempelvis rekrytering, utveckling och teknik. Höghuset Trade center är den högsta huskroppen med sina 24 våningar som syns på långt avstånd och som utgörs av kontor. Resterande huskroppar utgörs av kontor och lärosalar. Trade center har ljusa lokaler med milsvid utsikt där det finns möjlighet att hyra hela eller halva våningsplan men även enskilda rum på något av våra populära kontorshotell. På kontorshotellen har du del i gemensamma ytor så som konferensrum, pentry och WC.

Närservice:

I området finns restaurang, café, frisör, Ica Maxi, samt friskvårdanläggning. I bottenplan finns vårt lokala Halmstad kontor. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Till närmsta busshållplats är det 2 minuters gångavstånd där busslinje 20,30 och 69 passerar och som ger god förbindelse till Halmstad centrum och tågstation. För den hurtiga är det 15 minuters gångavstånd till tågstationen. Fastigheten har även nära anknytning till E6/E20.


Övrig information

Övrigt:

Kontorsbyggnad med 22 våningar.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mona Magnusson

Mona Magnusson

mona.magnusson@castellum.se

+467 VISA NR +46766342002

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kristian IV:s väg 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör