Skriv ut

Skapa PDF

Ulleråkersvägen 6, Studenternas

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Hyra enligt överenskommelse
Storlek: 250 - 12 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Moderna och flexibla kontorslokaler med ypperligt läge intill Studenternas och endast 10 minuters promenad från Stora Torget och Uppsala station. Lokalerna kommer vara färdigställda och inflyttningsklara med start under våren 2020.

Utförande

Planlösning

Fastigheten består av förutom idrottsanläggningen med planyta om 7 140 m² konstgräs och 8 400 sittande åskådare två byggnadskroppar med kommersiella lokaler i 8 respektive 3 våningar med kontor, butiker, hälsorelaterade verksamheter, gym, café/restaurang, mötesytor för kick-offer och konferenser för 400 personer.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 12 200

Ekonomi

Hyra

Hyra enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur

Byggnaden uppförs i direkt anslutning till Studenternas och Stadsparken och på andra sidan gatan ligger Akademiska Sjukhuset. Lite längre upp i backen ligger Uppsala Science Park och till Stora Torget tar du dig gående på 10 minuter. Studenternas tillsammans med kontorsbyggnaden ligger inramad av stadsparken, Fyrisån och skogen på Uppsalaåsen. Vill man äta lunch här kan man naturligtvis göra det i arenans servering eller ta en kort promenad till restaurangerna i city eller så tar man sin matlåda och sätter sig i parken, vid kanten av Fyrisån eller i skogen vid Sten Sture-monumentet. Den som vill träna på lunchen, före eller efter jobbet har tillgång till ett stort gym i huset. Utanför dörren finns dessutom Uppsalas finaste cykel- och joggingstråk - tio vackra kilometer längs Fyrisån. Föredrar man mountenbike ligger stigarna i skogen på Uppsalaåsen lika nära.

Kommunikationer

Från Studenternas promenerar du på 10 minuter till Stora Torget. Lika kort är det till stationen och därifrån är det 18 minuter till Arlanda och 30 minuter till Stockholms C. Tar du bilen är du på 10 minuter ute på motorvägen.

Ulleråkersvägen 6
Sökhjälp