Västra hamnen | Malmö

Favorit Dela

Jungmansgatan 12

Här finns kontorslokaler med sundsutsikt som tar din verksamhet till en helt ny nivå.

Beskrivning

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund. Här kan du hyra arbetsplats i allt från eget rum i kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och bemannad reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Inom området World Trade Center Malmö, i Västra Hamnen, mitt bland bostäder, kontorsfastigheter och centrumverksamhet, återfinns dessa kontorslokaler på fjärde våningen i det moderna kontorshuset World Trade Center på Jungmansgatan. Lokalerna är i dagsläget uppdelade i en lokal om ca 224 kvm och en lokal om ca 101 kvm, som antingen kan hyras ut var för sig, eller slås samman till en lokal om ca 325 kvm. En möjlighet är också att hyra lokalen om ca 224 kvm med en option på att vid en senare tidpunkt ansluta lokalen om ca 101 kvm. Perfekt för företaget med tillväxtutsikter som vill ha en lokallösning som är anpassad därefter. Bra inneklimat året om, ca 3 meter i takhöjd, ljust och trevligt och med en härlig havsutsikt mot Öresund är en del av det som utmärker detta kontor. World Trade Center på Jungmansgatan ligger perfekt i Västra Hamnen med goda parkeringsmöjligheter men även fantastiska grönområden och badmöjligheter bara ett stenkast bort. När nya Neptunigatan öppnar för stadstrafik i maj når du Centralstationen på bara ett par minuter med flera busslinjer, bil, cykel eller till fots. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
  • Total yta

    325 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 101 325

Utförande

Våningsplan:

4 av 10


Omgivning

Företag i närheten:

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flertalet gatuparkering i närområdet, men även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Kommunikationer:

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rickard Cedervall

Uthyrningsansvarig

Rickard Cedervall

Rickard.cedervall@midroc.se

+461 VISA NR +46104707423

+467 VISA NR +46761154186

Marknadsförs av World Trade Center
wtcmalmo.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör