Västra hamnen
| Malmö

Favorit Dela

Skeppsgatan 19

Kontorslokaler med ett starkt varumärke i historiska kvarter som tar din verksamhet till en helt ny nivå.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  515 m²

 • Hyra:
World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking kontor och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett alldeles nytt toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt! Inom området World Trade Center Malmö, i Västra Hamnen, står sedan ungefär ett år 15 stycken nyrenoverade kontorslokaler färdiga i storleksspannet 100-600 kvm. Av de 15 nybyggda kontoren är nu ett av dem ledigt! Passa på! Effektiva planlösningar tillsammans med ljusa ytor ger en modern känsla. Även entré, lobby och reception, samt markplanets välbesökta restaurang, har renoverats och givits en helt ny design. Inom World Trade Center Malmö finns över 100 företag med ca 1600 arbetsplatser. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
 • Total yta

  515 m2


Utförande

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 6


Omgivning

Företag i närheten:

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Malmö Live, Tingsrätten och Saluhallen, liksom Ribersborg fina grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till både parkering i anknytning till entrén och i P-hus.

Närservice:

I husets entréplan finns en populär och alldeles nyrenoverad restaurang. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm. I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Kommunikationer:

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation. Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron. Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan. Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rickard Cedervall

Uthyrningsansvarig

Rickard Cedervall

Rickard.cedervall@midroc.se

+461 VISA NR +46104707423

+467 VISA NR +46761154186

Marknadsförs av World Trade Center
Jungmansgatan 12
21111 Malmö
wtcmalmo.se
Skeppsgatan 19

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör