Skriv ut

Skapa PDF

Lindhagensgatan 116-120, Kungsholmen

stockholm

Perfekta kontorsytor för det större bolaget i expansiva Stadshagen. Välkommen till denna rymliga och effektiva kontorslokal med egen terrass!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 955 m²
Karta

Information

Beskrivning

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck då fönster löper hela vägen runt fasaden. På våning 9 får ni här ett helt våningsplan till förfogande, med plats för ca 200 arbetsplatser. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. En enastående terrassyta med utsikt mot vattnet, i perfekt anslutning till pentry-/ pausytan. Optimalt för att samla kollegorna för lunch, kaffe eller en AW under bar himmel! Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i fastigheten. Lokalerna kommer att finnas tillgängliga för inflytt Q1 2020.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

9

Planlösning

Öppen och effektiv planlösning med många konferenutymmen och trivsamma ytor för mingel och samvaro.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 955

Omgivning

Omgivning/natur

Västra Kungsholmen och Stadshagen är ett starkt tillväxtområde både kommersiellt och på den privata bomarknaden. Helt klart ett av centrala Stockholms mest attraktiva lägen. På senare år har utbudet här i området ökat explosionsartat och det finns många anledningar till att både bostadsområdena och de kommersiella verksamheterna trivs. Goda kommunikationer, restauranger, stort serviceutbud och Hornsbergs strand inpå knuten. Här bor ca 40 000 personer och 43 000 har sin arbetsplats här. Västra Kungsholmen är ett hett kontorsområde med flera stora bolag etablerade, bl.a. Electrolux, Fazer, Skandia, Preem, Visma och Securitas.

Närservice

Gym, Nordic Wellness finns i fastigheten. I huset finns den största livsmedelsbutiken i Stockholm innerstad; ICA MAXI. Även ett stort utbud av service i form av: Apotek, Systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterhandel och Espresso House. Bra utbud av lunchställen, så som Panini, Pong och Tastory.

Kommunikationer

Busshållplats på andra sidan gatan, rakt utanför entrén som tar dig vidare in mot city med Fridhemsplan som närmsta knutpunkt. Endast ca 5 min promenad till Stadshagen T-bana (blå linjen) och även nära Kristinebergs T-bana (gröna linjen) som tar er vidare mot city på 5 minuter. Mycket strategiskt läge även för bilburna med nära till Essingeleden och E4/E20. Ett smidigt läge även för resande mot Bromma eller Arlanda, med regelbundna avgångar med Flygbussarna ifrån Fridhemsplan. Med flygbussarna tar det ca 15 min till Bromma och 40 min till Arlanda.

Lindhagensgatan 116-120
Sökhjälp