Stampen | Göteborg

Favorit Dela

Norra Ågatan 10

Mellan Mölndalsån och Svingeln ligger Hantverkshuset Stampen. Nu finns en ledig kontorslokal på 178 kvadratmeter. I lokalen finns även lagerutrymme.

Beskrivning

När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes. Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab. I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.
  • Total yta

    178 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stampen 21:3


Omgivning

Omgivning/natur:

Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmsta granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice:

I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer:

Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maja Johansson

Fastighetsförvaltare

Maja Johansson

maja.johansson@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 47

Marknadsförs av Higab
higab.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Norra Ågatan 10

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör