Skriv ut

Skapa PDF

Brunnsgatan 1, Annedal

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 133 - 133 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Brunnsgatan som är en charmig affärsgata i Annedal med flera kända butiker finns nu en butikslokal ledig att hyra. Lokalen ligger i ett bra läge med stort utbud av lunchrestauranger och annan vardaglig service. Annedal är ett område där du får närhet till några av stadens bästa kvaliteter, bland annat närhet till Linnégatan, Slottsskogen och centrum!

Utförande

Byggår

1975

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 133 133

Omgivning

Omgivning/natur

Annedal är beläget i närheten av Linnéområdet och Haga och utgörs av både äldre och nyare bebyggelse. Härifrån är det gångavstånd till både Linnégatan och centrum. För den som önskar en promenad i naturen ligger Slottsskogen med ett kort avstånd från lokalen.

Närservice

I närområdet finns det vardagliga serviceutbudet, för den som önskar ytterligare butiker och restauranger ligger både Linné och centrum inte långt bort.

Kommunikationer

Hållplats Brunnsgatan ligger alldeles i närheten av lokalen där spårvagn 2 passerar. Med promenadavstånd når du även LInnéplatsen och Olivedalsgatan med ytterligare buss- och spårvagnslinjer.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Brunnsgatan 1
Sökhjälp