Skriv ut

Skapa PDF

Brobacken 2

lerum

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 1 000 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i centrala Lerum, nära Solkatten Köpcentrum och allt vimmel finns nu verksamhetslokaler om 1000 kvm att hyra. Är du på gång att etablera dig i Lerum behöver en trevlig lokal kan detta vara precis vad du söker. Det finns ett nära samarbete med Lerums Centrumförening så den tillträdande hyresgästen ska ha samma öppettider som köpcentrum Solkatten för att bidra till ett levande centrum med många besökare. Lokalen ligger med kort gångavstånd från Lerum station.

Utförande

Byggår

1988

Planlösning

Öppen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 000 1 000

Omgivning

Omgivning/natur

I Lerums kommun bor över 40 000 människor. I Lerum finns stort utbud av service, handel och turistdestinationer som gör kommunen attraktiv att bo i, verka i och besöka. Små specialbutiker samsas med större kedjor, bland annat erbjuder butikerna vitvaror, färg, bokhandel, konfektion, inredning-presenter, parfymeri, blommor, leksaker, guld, m.m. Det finns också banker, Systembolag, apotek, fastighetsmäklare, caféer och restauranger. Lerum är också en vacker plats att besöka med trevliga vandringsleder, badsjöar och promenadstråk längs Säveån.

Närservice

Lokalen ligger i närheten av Solkatten Köpcentrum som har ett stort serviceutbud bestående av ett flertal butiker, livsmedelbutik och systembolag. Bio och vattenplats finns även i området.

Kommunikationer

Lokalen ligger ett kort promenadavstånd från Lerums station där västtågen passerar. Från Centralstationen i Göteborg är det en restid på ca 20 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Brobacken 2
Sökhjälp