Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor
Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor
Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor
Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor
Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor
Brobacken 2 - Butik/showroom/kontor

Lerum

Favorit Dela

Brobacken 2

Beskrivning

Mitt i centrala Lerum, nära Solkatten Köpcentrum och allt vimmel finns nu verksamhetslokaler om 1000 kvm att hyra. Är du på gång att etablera dig i Lerum behöver en trevlig lokal kan detta vara precis vad du söker. Det finns ett nära samarbete med Lerums Centrumförening så den tillträdande hyresgästen ska ha samma öppettider som köpcentrum Solkatten för att bidra till ett levande centrum med många besökare. Lokalen ligger med kort gångavstånd från Lerum station.
  • Total yta

    1000 m2


Utförande

Byggår:

1988

Planlösning:

Öppen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Lerums kommun bor över 40 000 människor. I Lerum finns stort utbud av service, handel och turistdestinationer som gör kommunen attraktiv att bo i, verka i och besöka. Små specialbutiker samsas med större kedjor, bland annat erbjuder butikerna vitvaror, färg, bokhandel, konfektion, inredning-presenter, parfymeri, blommor, leksaker, guld, m.m. Det finns också banker, Systembolag, apotek, fastighetsmäklare, caféer och restauranger. Lerum är också en vacker plats att besöka med trevliga vandringsleder, badsjöar och promenadstråk längs Säveån.

Närservice:

Lokalen ligger i närheten av Solkatten Köpcentrum som har ett stort serviceutbud bestående av ett flertal butiker, livsmedelbutik och systembolag. Bio och vattenplats finns även i området.

Kommunikationer:

Lokalen ligger ett kort promenadavstånd från Lerums station där västtågen passerar. Från Centralstationen i Göteborg är det en restid på ca 20 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrningschef

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Brobacken 2

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör