Knalleland | Borås

Favorit Dela

Landalagatan 1

Lokalen passar bra för kontor, showroom , träningsanläggning, butik mm. mångsidig lokal värd att se!!!

Beskrivning

Fräck lokal i Knalleporten Kontor/showroom eller butiklokal på andra våningen med öppenplanlösning Entré på framsidan samt 2 garageportar på baksidan av huset. Gott om personalutrymmen såsom pentry, toaletter, konferensrum samt ett antal enskilda kontorsrum. Möjligheterna med denna lokal är stora, idag har den stora ytor som går att dela av om så önskas. Stilrent kök med samlingsyta . 3st toaletter Lokalen är nyrenoverad 2014, Måste ses!
  • Total yta

    604 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

KILSUND 12

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppenplanlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Blandat.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss! www.collierslokaler.se för ännu fler lokaler.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Landalagatan 1

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör