Årsta partihallar
| Årsta

Favorit Dela

Importörvägen 15A

Kontor till förmånlig månadshyra. Kontoret ligger på plan 1. Det finns ett stort rum för öppet landskap samt två stycken mindre rum.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 227 kr/m²/år

 • Storlek:

  220 m²

Kontor till förmånlig månadshyra. Kontoret ligger på plan 1. Det finns ett stort rum för öppet landskap samt två stycken mindre rum. Det finns 2 wc och en dusch. Pentry med matsal. Lokalen är behov av en uppfräschning. Fastigheten har fiber. PLANLÖSNING Trappa upp till kontoret. Efter entrén med kapprum och två stycken wc kommer man in i ett stort rymligt rum. Längre in i kontoret finns ytligare två kontorsrum samt pentry med matsal. OMGIVNING/NATUR Mitt i Årsta partihallar som är Stockholms centrum för frukt-, grönsaker- och blomsterförsäljning. KOMMUNIKATIONER Diverse bussar samt tvärbana och pendeltåg till Årstaberg.
 • Total yta

  220 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1227


Utförande

Våningsplan:

1


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
Importörvägen 15A

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör