Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 52, Stockholms City

stockholm

Nu finns en ledig butikslokal mitt på Sveavägen där det dagligen passerar ett stort flöde av människor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 422 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en ledig butikslokal mitt på Sveavägen med bästa exponeringsläge. Lokalen är i två plan om ca 422 kvm och har stora välvda fönster ut mot gatan för det perfekta skyltläget. Här passerar dagligen ett stort flöde av människor.

Utförande

Byggår

1920

Planlösning

Lokalen är i två plan med stora välvda skyltfönster ut mot gatan för det perfekta skyltläget.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 422

Omgivning

Omgivning/natur

Ett av Stockholms mest spännande områden. Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och Berghs School of Communication i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

Dokument

Sveavägen 52
Sökhjälp