Skriv ut

Skapa PDF

Vendevägen 90, Mörby C

danderyd

Ljusa kontorslokaler i Danderyd med milsvid utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 222 - 646 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finner ni flexibla lokaler på mellan 222-646 kvm på våning 7 samt 4. Lokalerna har klassisk rumsindelad planlösning som går att anpassa för ny hyresgäst, se planritningar för mer information. Samtliga lokaler har milsvid utsikt och bra ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. På våning 7 finns: -400 kvm -246 kvm Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 646 kvm. På våning 4 finns: -246 kvm -222 kvm Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 468 kvm. Två av lokalerna har tillgång till lasthiss från lastbrygga med smidig åtkomst från garageplan. Vendevägen 90 ligger strategiskt mycket bra, nära E18 och ca 500 meter till tunnelbana. Huset har en stor och välkomnande entré/lobby med restaurang. Här finns också gym att nyttja för hyresgästerna. 4 st. hissar tar dig smidigt upp till lokalen utan väntetider.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 222 646

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen vid E18 strax före Mörby C och har ett mycket bra skyltläge mot E18. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av bostadsbebyggelser men genomfartsleden har ett antal kontorsfastigheter.

Närservice

Direkt närhet till Mörby centrum. I fastigheten finns restaurang, gym och butiker.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser och kollektiva kommunikationer med både tunnelbana, bussar samt Roslagsbanan. Tunnelbanestation och bussar finns ca 500 m från fastigheten.

Vendevägen 90
Sökhjälp