Vendevägen 90, Mörby C, Danderyd - Kontor
Vendevägen 90, Mörby C, Danderyd - Kontor
246 kvm, Vån 7
400 kvm, Vån 7
246 kvm, Vån 4

Mörby C | Danderyd

Favorit Dela

Vendevägen 90

Ljust kontor med milsvid vy.

Beskrivning

Välkommen till Danderyd. Här finner ni flexibla lokaler på mellan 246-646 kvm på våning 7 samt 4. Lokalerna har klassisk rumsindelad planlösning som går att anpassa för ny hyresgäst, se planritningar för mer information. Samtliga lokaler har milsvid utsikt och bra ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. På våning 7 finns: -400 kvm -246 kvm (tillgång till lasthiss från garageplan) Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 646 kvm. På våning 4 finns: -246 kvm Vendevägen 90 ligger strategiskt mycket bra, nära E18 och ca 500 meter till tunnelbana. Huset har en stor och välkomnande entré/lobby med restaurang. Här finns också gym att nyttja för hyresgästerna. 4 st. hissar tar dig smidigt upp till lokalen utan väntetider. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    646 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 222 646

Utförande

Planlösning:

Lokaler mellan 246-646 kvm på våning 7 samt 4. Lokalerna har klassisk rumsindelad planlösning som går att anpassa för ny hyresgäst. Samtliga lokaler har milsvid utsikt och bra ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. På våning 7 finns: -400 kvm -246 kvm (tillgång till lasthiss från garageplan) Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 646 kvm. På våning 4 finns: -246 kvm.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är strategiskt belägen vid E18 strax före Mörby C och har ett mycket bra skyltläge mot E18. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av bostadsbebyggelser men genomfartsleden har ett antal kontorsfastigheter.

Närservice:

Direkt närhet till Mörby centrum. I fastigheten finns restaurang, gym och butiker.

Kommunikationer:

Det finns goda förbindelser och kollektiva kommunikationer med både tunnelbana, bussar samt Roslagsbanan. Tunnelbanestation och bussar finns ca 500 m från fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Persson

Uthyrare

Johan Persson

johan.persson@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 08

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vendevägen 90

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör