Råbyholm
| Lund

Favorit Dela

Hedvig Möllers gata 12

Kontorslokaler med ett starkt varumärke som tar din verksamhet till en helt ny nivå.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  400 - 932 m²

 • Hyra:
World Trade Center Lund, ligger strategiskt i den sydöstra delen Råbyholm, alldeles bredvid Lunds södra avfart. Ett spännande område med utvecklingsplaner på bägge sidor av E22:an. World Trade Center Lund har varierade lokaler allt från arbetsplats i vårt coworking kontor eller kontorshotell, till kontorslokaler i hela våningsplan. Här finns en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Lokalen om ca 932 kvm kan hyras i sin helhet, eller delas upp i två separata lokaler om ca 419 kvm respektive 481 kvm. Lokalerna står redo att utformas tillsammans med hyresgästen, för att så långt det är möjligt skapa "skräddarsydda" lokaler. Förlägg ditt kontor i toppmoderna kontorslokaler med optimalt inneklimat året om, ca 3 meter i takhöjd och generösa ljusinsläpp. (Lokalillustrationerna som visas på planlösningen är endast ett exempel på möjliga lokalutformningar.) Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
 • Total yta

  932 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 932

Utförande

Byggår:

2016

Våningsplan:

4 av 4


Omgivning

Företag i närheten:

I huset finns bl a Consafe Logistics, Logevo och FS Dynamics samt många bolag i blandade branscher och storlekar. Ett kvarter bort ligger även välkända Tetra Pak.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I direkt anslutning finns nybyggt parkeringsgarage med drygt 400 platser inklusive besöksparkering. Här finns även flertalet platser för elbilar med laddningsstolpar.

Närservice:

Bredvid World Trade Center ligger Radissson Blu hotell med både boende, restaurang och gymmöjligheter. Även en mindre restaurang finns i området liksom några sk Food-trucks.

Kommunikationer:

Fastigheten är strategiskt belägen i direkt anslutning till E22:ans avfart vid Råby trafikplats, avfart 20 mot Lund C. Pendlarbuss till/från Malmö stannar vid hållplats Råby Trafikplats på E22, bara 3 minuters promenad bort. Även flera stads-och regionbussar stannar på hållplats Ruben Rausings Gata, alldeles nära fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rickard Cedervall

Uthyrningsansvarig

Rickard Cedervall

Rickard.cedervall@midroc.se

+461 VISA NR +46104707423

+467 VISA NR +46761154186

Marknadsförs av World Trade Center
Jungmansgatan 12
21111 Malmö
wtcmalmo.se
Hedvig Möllers gata 12

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör