Birger Jarlsgatan 12

Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

279 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Exklusiv lokal med bästa läge i CBD

På Birger Jarlsgatan ligger denna exklusiva lokal med bästa läge i CBD. Den vackra lokalen går i våningsstil och har en välbevarad ursprunglig stuckatur, paneler och takmålningar.

Ytor

  • Total yta:

    279 m2

Utförande

Byggår:

1896

Renoveringsår:

1998

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen har rum i fil ut mot Birger Jarlsgatan. Stora rymliga rum och underbar takhöjd.

Dokument

Omgivning

Närservice:

Centralt belägen mitt i Stockholm CBD. Bara några hundra meter från Stureplan och Norrmalmstorg. All tänkbar service i form av hotell, restauranger, shopping och friskvård finns precis runt knuten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbanestation Östermalmstorg någon minut bort samt ett flertal innerstadsbussar i närheten.
Birger Jarlsgatan 12

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 113 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB