Östermalm/Värtan | Stockholm

Favorit Dela

Östhammarsgatan 72

Lokal perfekt för dig som är småföretagare.

Beskrivning

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp. Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.
  • Total yta

    53 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegeludden 16

Byggår:

2019

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området är mixat med bostäder och kontor vilket ger rörelse i området de flesta av dygnets timmar. Gärdet ligger granne med området och i bostadsområdet finns parker och trädgårdar.

Närservice:

Alldeles i närheten finns några lunchrestaruanger samt mataffär och enklare servicebutiker. Träningsmöjligheter finns lite längre bort på Tegeluddsvägen.

Kommunikationer:

Närmsta tunnelbana är Gärdet (röd linje) som du når med en promenad på 10 minuter. Busslinje 1 (Frihamnen-Stora Essingen), 76 (Ropsten-Norra Hammarbyhamnen) och 72 (Karlbergs station-Frihamnen) trafikerar området och stannar nära fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Aros Bostad är ett svenskt publikt aktiebolag verksamt inom bostadsutveckling. De har ett heltäckande ansvar i bostadsutvecklingen – från förvärv, projekt- och konceptutveckling, marknadsföring och försäljning, till projektgenomförande genom etablerade byggentreprenörer och slutligen överlämning och eftermarknad. Aros Bostads affärsidé är att förvärva och utveckla fastigheter i syfte att skapa moderna, funktionella och attraktiva bostäder i bra geografiska lägen med materialval och arkitektur som står sig över tid. Idag är Aros Bostad främst verksamma inom nyproduktion av bostadsrätter med särskilt geografiskt fokus på Storstockholm, vilket avser Stockholms län och Uppsala kommun. Kärnan i verksamheten har sedan starten 2006 varit att skapa en hållbar bostadsupplevelse med själ och hjärta där livet får ta plats. Sedan dess har Aros Bostad färdigställt sju bostadsprojekt med över 400 lägenheter. De har bostadsutvecklingsprojekt i olika utvecklingsskeden, motsvarande cirka 3 400 bostäder, varav merparten är projekt under utveckling.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JW

Leasing Manager

Julia Westberg

julia.westberg@newsec.se

073 VISA NR 073 979 35 85

JA

Johan Andersson

johan.andersson@newsec.se

070 VISA NR 070 819 68 52

070 VISA NR 070 819 68 52

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östhammarsgatan 72