Stockholm

Favorit Dela

Östhammarsgatan 70

Lokal perfekt för dig som är småföretagare.

Beskrivning

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp. Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.
  • Total yta

    54 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegeludden 16

Byggår:

2019

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Europas största stadsutvecklingsområde – Norra Djurgårdsstaden. Området planeras växa med 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser till 2030. Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.

Närservice:

Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i anslutning till busslinje 1 mot Frihamnen och 72 mot Odenplan som stannar utanför fastigheten, på station Östhammarsgatan. Gärdets tunnelbanestation är endast en kortare promenad bort och där tar du dig snabbt vidare till Stockholm innerstad med röda linjen. Ca fem minuters cykeltur från Stureplan och en kortare promenad till Gärdet tunnelbana.


Övrig information

Övrigt:

Aros Bostad är ett svenskt publikt aktiebolag verksamt inom bostadsutveckling. De har ett heltäckande ansvar i bostadsutvecklingen – från förvärv, projekt- och konceptutveckling, marknadsföring och försäljning, till projektgenomförande genom etablerade byggentreprenörer och slutligen överlämning och eftermarknad. Aros Bostads affärsidé är att förvärva och utveckla fastigheter i syfte att skapa moderna, funktionella och attraktiva bostäder i bra geografiska lägen med materialval och arkitektur som står sig över tid. Idag är Aros Bostad främst verksamma inom nyproduktion av bostadsrätter med särskilt geografiskt fokus på Storstockholm, vilket avser Stockholms län och Uppsala kommun. Kärnan i verksamheten har sedan starten 2006 varit att skapa en hållbar bostadsupplevelse med själ och hjärta där livet får ta plats. Sedan dess har Aros Bostad färdigställt sju bostadsprojekt med över 400 lägenheter. De har bostadsutvecklingsprojekt i olika utvecklingsskeden, motsvarande cirka 3 400 bostäder, varav merparten är projekt under utveckling.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JW

Leasing Manager

Julia Westberg

julia.westberg@newsec.se

073 VISA NR 073 979 35 85

JA

Uthyrningsassistent

Johan Andersson

johan.andersson@newsec.se

070 VISA NR 070 819 68 52

070 VISA NR 070 819 68 52

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östhammarsgatan 70