Sandared
| Sandared

Favorit Dela

Göteborgsvägen 51

Ledig lager eller produktionslokal från 100 kvm till och med 300 kvm!

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    100 - 300 m²

  • Hyra:
Nu finns ledig lokal från 100 kvm till och med 300kvm som kan nyttjas som lager eller produktionslokal. Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information eller bokning av visning!
  • Total yta

    300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 100 300

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mimoza Zeneli

Mimoza Zeneli

mimoza.zeneli@croisette.se

+467 VISA NR +46731502233

Mirzeta Hasific

Mirzeta Hasific

mirzeta.hasific@croisette.se

+467 VISA NR +46735369343

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
Propellergatan 2
21115 Malmö
croisette.se
Göteborgsvägen 51

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Fler annonser från denna annonsör