Skriv ut

Skapa PDF

Sveagatan 6, Centrum

göteborg

Lokalen har en bra planering. Hyrs med fördel ut till verksamhet som mäklarbyrå eller reklambyrå. Öppen planlösning med handikappsanpassad entré.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 156 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med sitt läge så nära Linnégatan har ni ett bra tillfälle att hyra denna lokal på 156 kvm. Stora fina fönster gör skyltläget mycket bra. Gott om besöksparkeringar utanför. Hundratals bostäder runt omkring gör att det är det mycket folk i rörelse dygnets alla timmar. Göteborgs mest kända restauranggata med ett otal uteserveringar. Allt tänkbar service finns i närheten och mycket goda kommunikationer vilket gör det enkelt att motivera anställda att inte ta bil. För mer information ring 031-7213005.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 156

Omgivning

Omgivning/natur

Med endast 1 minut till fantastiska Linnégatan. Slottskogen med sin grönska är mycket populär att besöka. Här kan man ta en runda äventyrsgolf och slå sig ner på gräset efteråt eller ta något gott att äta på någon av uteserveringarna. Eller varför inte ta en promenad över hela Slottskogen och titta på alla djur. Många tar sina daliga löprundor och långpromenader.

Närservice

Fantastiska Linnégatan. Här finner ni allt från världens alla kök i form av cafeér och restauranger. Gott om stora och mindre mysiga uteserveringar. Hemköp & LIDL, frisörer, bank, blomsterbutiker och gym är ett axplock om vad du hittar här. Systembolaget ligger några 100 meter bort.

Kommunikationer

Här går alla tänkbara spårvagnar och bussar. Med några minuters promenad är du på Järntorget som är en stor knutpunkt gällande kollektivtrafiken. Åt andra hållet ligger Linnéplasten som erbjuder minst lika mycket.

Sveagatan 6
Sökhjälp