Skriv ut

Skapa PDF

Risåsgatan 14, Centrum

göteborg

Endast 2 minuter promenad till fantastiska Linnégatan med sitt stora utbud av restauranger och dess uteserveringar. Gott om övrig service.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 145 m²
Karta

Information

Beskrivning

En ljus lokal på Risåsgatan, 145 kvm på bottenplan. Lugnt läge. Passar med fördel som mottagning/praktik av olika slag. Eller varför inte en yogastudio eller liknande. Gott om rum som kan användas som kontor, samtalsrum och/eller konferensrum. För mer information ring 031-7213005.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 145

Omgivning

Omgivning/natur

Med endast 2 minuter gångväg till fantastiska Linnégatan. Slottskogen med sin grönska är mycket populär att besöka, i form av en löprunda, lättare promenad eller varför inte bara sätta sig i gräset och ta en glass.

Närservice

Intill fantastiska Linnégatan. Här finner ni allt från världens alla kök i form av cafeér och restauranger. Gott om stora och mindre mysiga uteserveringar. Hemköp & LIDL, frisörer, bank, blomsterbutiker och gym är ett axplock om vad du hittar här. Systembolaget ligger några 100 meter bort.

Kommunikationer

Här går alla tänkbara spårvagnar och bussar. Med några minuters promenad är du på Järntorget som är en stor knutpunkt gällande kollektivtrafiken. Åt andra hållet ligger Linnéplasten som erbjuder minst lika mycket.

Risåsgatan 14
Sökhjälp