Skriv ut

Skapa PDF

Scheelevägen 32, Lund

lund

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 630 - 630 m²
Karta

Information

Beskrivning

Samtliga väggar går att riva och lokalen kan anpassas till öppet landskap eller kontorsrum. Lokalen lämpar sig väl för labbverksamhet då delar av den är utrustade med vatten och avlopp. Kom på visning så berättar jag mer om möjligheterna!

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 630 630

Omgivning

Omgivning/natur

Första parkett på Ideon Sciene Park. Här kan din verksamhet synas. Mitt emot byggnaden ligger Ideon Gateway, ett landmärke som gör det onkekligen lätt att hitta hit. Fastigheten erbjuder en grön och trevlig gemensam gård för sociala och spontana möten. Hyresgäster som sitter i byggnaden är bland annat Axis, Continetal Foods och Avonova.

Närservice

Ideon Sciene Park erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger samt övrig service som gym, bank, livsmedelsbutiker, hotel- och konferensanläggning, bensingmack etc.

Kommunikationer

Kommunikationerna är väldigt goda oasvett om du är bilburen, åkter kollektivt eller cyklar. E22:an nås mycket enkelt från fastigheten. Stads- och regionbussar samt flygbussen trafikerar området kontinuerligt och cykelvägar finns det gott om. Centrala Lund ligger ca 2 km från byggnaden.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Scheelevägen 32
Sökhjälp