Skriv ut

Skapa PDF

Verkögatan 8, Norra Hamnen

malmö

Modernt nybyggt lager i Norra Hamnen - med möjlighet till snabb inflyttning. Se film.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 5 425 m²
Karta

Information

Beskrivning

Norra Hamnen Kubiklager - med ett mycket bra logistikläge i Norra Hamnen i Malmö kan Genesta erbjuda moderna nyproducerade lagerlokaler från cirka 2 000 till 4 735 kvm. Lokalen ligger i Öresundsregionens nya logistikcenter, Malmö Industrial Park, med direkt anslutning till hamn och järnvägsnät. Det är även nära till E6:an samt E20 för vägtransporter norrut och via Öresundsbron når man smidigt Köpenhamn och sedan resten av Europa. Lagerlokalerna är tillgänglig omgående och kan anpassas efter önskemål gällande portar samt kontor och personalutrymmen såsom omklädningsrum, kök, wc, duschar etc. Lagret har 11,7 meters takhöjd och en golvbärighet på 4 000 kg/kvm. Lagerytan i bottenplan är cirka 4 735 kvm samt att det finns ett entresolplan om cirka 690 kvm. Kontor och personalutrymmen kan byggas i enlighet med hyresgästens önskemål. Utöver detta finns ett teknikrum om cirka 25 kvm. Söker ni moderna lokaler med ett smart logistiskt läge? Kontakta Colliers International gällande era önskemål. Vi hittar garanterat en flexibel och effektiv lösning gällande era lagerbehov. * Ligger intill kaj- och hamntjänster och de internationella motorvägarna kring Malmö. * Ligger i direkt anslutning till Malmö godsbangård, den största järnvägsknuten i södra Sverige. * Toppmodern och flexibel lokal som kan anpassas dig och ditt företag. * Nära till Köpenhamns internationella flygplats, Kastrup – det självklara valet för flygfrakt i Nordeuropa. *Gemensamma lösningar för energiförsörjning, säkerhet, transport, avfallshantering och återvinning, vilket gynnar företagen och sänker kostnaderna. Se gärna vår film från lagret. Länk finns nedan.

Utförande

Byggår

2018

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 425

Omgivning

Omgivning/natur

I navet av Öresundsregionen utvecklas just nu Malmö Industrial Park – regionens nya logistikcentrum. Läget är unikt då godståg, containerfartyg, RoRo fartyg och lastbilar möts här, vägg i vägg med lagret. För dig som importerar eller exporterar har du snabba länkar till resten av Skandinavien, norra Tyskland, Polen, Baltikum och Ryssland. Den nya industriparken utvecklas för att modernisera premisserna för lager- och logistik genom toppmoderna lösningar och hög samordning mellan företagen i området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Dokument

Verkögatan 8
Sökhjälp