Skriv ut

Skapa PDF

Brunnsgatan 17, Västra Centrum

jönköping

Nu finns chansen att hyra en trevlig och ljus kontorslokal med moderna materialval i ett attraktivt område.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 446 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen renoverades 2016 och omfattar 446 kvm. Lokalen är uppdelad i öppna ytor och kontorsrum.. Här finns det moderna materialval som skapar en behaglig miljö. Kontorsrummen är byggda med inglasade väggar ut mot korridoren som ger ett ljusare rum. I dagsläget används 12 stycken kontorsplatser, men det finns möjlighet till flera. Lokalen har fyra konferensrum och ett trevligt fullutrustat pentry. Här finns också ett arkiv, kapprum och två WC. Mitt i lokalen finns den öppna ytan med fönsterpartier i taket som skapar ljusinsläpp och en trevlig miljö. Kontorslokalen lämpar sig för en verksamhet som vill synas i fräscha lokaler i ett centralt läge. I planritningen är kontorslokalen blåmarkerad.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 446

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i en aktiv miljö på väster med Sofia kyrkan som granne. Läget ger en utmärkt kommunikationsmöjlighet och lättillgänglighet till förbipasserande kunder. Här finns många olika verksamheter och företag så som mäklarbyråer, butiker, caféer och restauranger. En bit bort ligger västra torget som är en välkänd torghandel som har öppet på lördagarna. I närheten ligger centralstationen, Science park och högskolan.

Närservice

Här finns restauranger, caféer och mataffärer i området.

Kommunikationer

I anslutning till fastigheten finns busshållplats och centralstation. För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter.

Brunnsgatan 17
Sökhjälp