Skriv ut

Skapa PDF

Formvägen 3, Västra Ersboda

umeå

Butik med toppenläge mitt i Ersbodas handelsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 348 - 348 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butiksyta med utmärkt läge vid Formvägen och mot rondellen som leder till handelsområdet på Ersboda med bl a Coop, Systembolaget, Stadium och många andra butiker. Ersboda är ett aktivt handelsområde där många kedjor och större butiker är representerade. Butiken är väl synlig och har ett bra skyltläge samt generöst med kundparkeringar. Butiksytan har fina ytskikt och bra skyltläge mot Formvägen och parkeringen. Lokalen har nyligt renoverat med bra personalutrymmen såsom kök med fikarum, omklädning, kontor, samt bra förrådsmöjligheter. På baksidan finns också lastintag med garageport.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 348 348

Omgivning

Omgivning/natur

Handelsområdet på Ersboda/Mariedal, Stora Birk är ett stort och välbesökt område. Här finns allt man behöver för både privatpersoner och företagare såsom restauranger, bensinstationer, kaféer, modebutiker, yrkesbutiker, konferensanläggningar, matvaruaffärer, gym, friskvårdsanläggningar, frisörer, kontor, företagshotell, detaljhandel, bilhandlare och camping med tempererat bad. Stadsdelarna Ersboda och Mariedal är ett även ett omtyckt bostadsområde med aktivt föreningsliv och närhet till naturen och alla dess möjligheter. Ni hittar området i den norra delen av Umeå stad med goda bussförbindelser och möjlighet till gratis parkering.

Närservice

Restauranger, matvaruaffärer och övrig handel.

Kommunikationer

Mellan Umeå Centrum och Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger precis vid butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 10 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.

Övrig information

Övrigt

Butiken har ett utmärkt skyltläge mot Formvägen.

Dokument

Formvägen 3
Sökhjälp