Västra Ersboda
| UMEÅ

Favorit Dela

Formvägen 3

Butik med toppenläge mitt i Ersbodas handelsområde.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    348 m²

  • Hyra:
Butiksyta med utmärkt läge vid Formvägen och mot rondellen som leder till handelsområdet på Ersboda med bl a Coop, Systembolaget, Stadium och många andra butiker. Ersboda är ett aktivt handelsområde där många kedjor och större butiker är representerade. Butiken är väl synlig och har ett bra skyltläge samt generöst med kundparkeringar. Butiksytan har fina ytskikt och bra skyltläge mot Formvägen och parkeringen. Lokalen har nyligt renoverat med bra personalutrymmen såsom kök med fikarum, omklädning, kontor, samt bra förrådsmöjligheter. På baksidan finns också lastintag med garageport.
  • Total yta

    348 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Handelsområdet på Ersboda/Mariedal, Stora Birk är ett stort och välbesökt område. Här finns allt man behöver för både privatpersoner och företagare såsom restauranger, bensinstationer, kaféer, modebutiker, yrkesbutiker, konferensanläggningar, matvaruaffärer, gym, friskvårdsanläggningar, frisörer, kontor, företagshotell, detaljhandel, bilhandlare och camping med tempererat bad. Stadsdelarna Ersboda och Mariedal är ett även ett omtyckt bostadsområde med aktivt föreningsliv och närhet till naturen och alla dess möjligheter. Ni hittar området i den norra delen av Umeå stad med goda bussförbindelser och möjlighet till gratis parkering.

Närservice:

Restauranger, matvaruaffärer och övrig handel.

Kommunikationer:

Mellan Umeå Centrum och Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger precis vid butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 10 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.


Övrig information

Övrigt:

Butiken har ett utmärkt skyltläge mot Formvägen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

David Nygren

David Nygren

david.nygren@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 55

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Formvägen 3

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör