Emilstorp
| Malmö

Favorit Dela

Knivgatan 10

Lager om ca 236 eller 454 kvm med bra port. Snabb access till både Malmös centrala delar och Ringvägen.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    454 m²

  • Hyra:
Huvudlokalen fördelar sig över ca 236 kvm och är belägen i fastighetens källarplan. Via en ramp ner till den breda garageporten kan man med enkelhet köra bilen ända in i lokalen om man så önskar. Lokalen bredvid uppgår till ca 218 kvm och kan vid behov sammanfogas med denna yta vilket i sådant fall ger en lageryta om ca 454 kvm. Takhöjd ca 2,5 m I lokalen finns gott om plats för företagets alla maskiner och utrustning och med tanke på fastighetens läge lämpar sig lokalen för företaget som snabbt behöver ta servicebilen ut till sina kunder runt om i stan. Här finns också utrymme för kontorsarbete. Lokalen har 2 st kontorsrum, pentry, WC och städ. Väggarna går att ta ner för att få större lageryta. Tillträde enligt överenskommelse. OBS! EJ BILVERKSTAD
  • Total yta

    454 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Korsörten 4


Omgivning

Omgivning/natur:

Här samsas industriverksamheter med kontor och bostäder. Närheten till Malmös centrala delar gör att området växer och utvecklas.

Närservice:

Här finns god service med både lunchrestauranger och livsmedelsbutik.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda. Det är ca 4 km till Malmö Centralstation. Ca 2 km till Inre Ringvägen och från byggnadens entré till busshållplatsen är det ca 300 m.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@sundsstaden.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Anders Hedenskog

Partner

Anders Hedenskog

anders.hedenskog@sundsstaden.se

0708 VISA NR 0708119898

0708 VISA NR 0708119898

Marknadsförs av Sundsstaden AB
Geijersgatan 11
21618 Limhamn
sundsstaden.se
Knivgatan 10

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör