Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Nordenskiöldsgatan 24

Butik på 92 kvm i STUDIO med skyltfönster mot Nordenskiöldsgatan.

 • Kategori:

  Butik

 • Hyra:

  3 500 kr/m²/år. Ej specificerad: fastighetsskatt 285 kr/m² och år.

 • Storlek:

  92 m²

I Studio huset finns nu en butik mot Nordenskiöldsgatan för uthyrning. Stort kundunderlag med Malmö Universitet som närmsta granne och ett stort antal företag i området. Övriga verksamheter i huset är restauranger, bank, frisör, kontorsinredning, kontors- och hotellverksamhet. Lokalen hade passat perfekt för detaljhandel, blomsterbutik eller skönhetssalong.
 • Total yta

  92 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 92 3 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tyfonen 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Studio ligger på Hjälmarekajen granne till Malmö Universitet Orkanen.

Närservice:

Gångavstånd till stans största shoppingstråk på gågatan. Mycket stort utbud av lunchrestauranger i närområdet, apotek, frisörer och all annan tänkbar service.

Kommunikationer:

Från Studio är det en fem minuters promenad till Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln vid Centralstationen där samtliga tåg genom Malmö stannar, vid bussstationen går de flesta stadsbussar och flera regionbussar från.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

MA

Uthyrare

Malin Andersson

malin.andersson@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 05

070- VISA NR 070-690 65 06

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Nordenskiöldsgatan 24

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör