Skriv ut

Skapa PDF

Trelleborgsvägen 14

malmö

Butikslokal på handelsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 1 239 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal med bra skyltläge och flera mycket bra grannar såsom Elgiganten, Thule, Hi-Fi klubben och Blomsterbergs sängar. Lokalens totala yta om ca 1239 kvm är fördelad på ca 894 kvm butiksyta, ca 180 kvm lager och ca 165 kvm personalutrymme.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Ytan i lokalen är fördelat på ca 894 kvm butik, ca 180 kvm lager och ca 165 kvm personalutrymmen.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 1 239

Omgivning

Omgivning/natur

Malmö G:a Strumpfabrik ligger välexponerad mot Trelleborgsvägen, en av Malmös större infartsleder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns väl anordnade parkeringsplatser på tomten för både kunder och anställda.

Närservice

Området kan erbjuda ett stort utbud av kommersiell och offentlig service med flera olika lunchalternativ, shopping och möjligheter att handla hem mat efter jobbet, bl.a. i köpcentrat Mobilia.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det lätt att ta sig hit. Infart för bilar sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, vilka förbinder bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Bussförbindelserna är täta och många linjer passerar Dalaplan och Mobilia. Det är också enkelt att ta sig till både Triangelns tågstation och Hyllie station om man pendlar med tåg.

Övrig information

Övrigt

Vi har renoverat och byggt till Malmö G:a Strumpfabrik. Här kan vi erbjuda moderna kontorslokaler och butikslokaler i anrik miljö! Huset har försetts med ventilation och komfortkyla, liksom förberedelser för tele- och datakommunkation till varje kontorsplats. Kontorsmiljöerna har en hög standard med bl.a. ekparkett och funktionella pentryn. På gården har två nya butikslokaler uppförts för hyresgästerna, El-Giganten och Jysk . År 2005 blev kontors- och handelshuset Malmö G:a Strumpfabrik färdigställt med 10.500 m² kontor och butiker. Byggnaden är klassad enligt EU GreenBuilding.

Trelleborgsvägen 14
Sökhjälp