Trelleborgsvägen 14 - Butik
Trelleborgsvägen 14 - Butik
Trelleborgsvägen 14 - Butik
Trelleborgsvägen 14 - Butik
Trelleborgsvägen 14 - Butik

MALMÖ

Favorit Dela

Trelleborgsvägen 14

Butikslokal på handelsläge.

Beskrivning

Butikslokal med bra skyltläge och flera mycket bra grannar såsom Elgiganten, Thule, Hi-Fi klubben och Blomsterbergs sängar. Lokalens totala yta om ca 1239 kvm är fördelad på ca 894 kvm butiksyta, ca 180 kvm lager och ca 165 kvm personalutrymme.
  • Total yta

    1239 m2


Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Ytan i lokalen är fördelat på ca 894 kvm butik, ca 180 kvm lager och ca 165 kvm personalutrymmen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö G:a Strumpfabrik ligger välexponerad mot Trelleborgsvägen, en av Malmös större infartsleder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns väl anordnade parkeringsplatser på tomten för både kunder och anställda.

Närservice:

Området kan erbjuda ett stort utbud av kommersiell och offentlig service med flera olika lunchalternativ, shopping och möjligheter att handla hem mat efter jobbet, bl.a. i köpcentrat Mobilia.

Kommunikationer:

Det centrala läget gör det lätt att ta sig hit. Infart för bilar sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, vilka förbinder bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Bussförbindelserna är täta och många linjer passerar Dalaplan och Mobilia. Det är också enkelt att ta sig till både Triangelns tågstation och Hyllie station om man pendlar med tåg.


Övrig information

Övrigt:

Vi har renoverat och byggt till Malmö G:a Strumpfabrik. Här kan vi erbjuda moderna kontorslokaler och butikslokaler i anrik miljö! Huset har försetts med ventilation och komfortkyla, liksom förberedelser för tele- och datakommunkation till varje kontorsplats. Kontorsmiljöerna har en hög standard med bl.a. ekparkett och funktionella pentryn. På gården har två nya butikslokaler uppförts för hyresgästerna, El-Giganten och Jysk . År 2005 blev kontors- och handelshuset Malmö G:a Strumpfabrik färdigställt med 10.500 m² kontor och butiker. Byggnaden är klassad enligt EU GreenBuilding.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christel Zaar

Christel Zaar

christel.zaar@castellum.se

+464 VISA NR +4640383730

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Trelleborgsvägen 14

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör