Trelleborgsvägen 14

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 019 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal på handelsläge

Butikslokal med bra skyltläge och flera mycket bra grannar såsom Elgiganten, Thule, Hi-Fi klubben och Blomsterbergs sängar. Lätt för dina kunder att parkera rakt utanför butiken på vår stora parkering. OBS!! Lokalen uthyres ej till livsmedelsaffär, restaurang, festlokal eller padel-verksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Vi har renoverat och byggt till Malmö G:a Strumpfabrik. Här kan vi erbjuda moderna kontorslokaler och butikslokaler i anrik miljö! Huset har försetts med ventilation och komfortkyla, liksom förberedelser för tele- och datakommunkation till varje kontorsplats. Kontorsmiljöerna har en hög standard med bl.a. ekparkett och funktionella pentryn . År 2005 blev kontors- och handelshuset Malmö G:a Strumpfabrik färdigställt med 10.500 m² kontor och butiker. Byggnaden är klassad enligt EU GreenBuilding.

Ytor

  • Total yta:

    1019 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Ytan i lokalen är fördelat på ca 724 kvm butik, ca 130 kvm lager och ca 165 kvm personalutrymmen.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö G:a Strumpfabrik ligger välexponerad mot Trelleborgsvägen, en av Malmös större infartsleder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns väl anordnade parkeringsplatser på tomten för både kunder och anställda.

Närservice:

Området kan erbjuda ett stort utbud av kommersiell och offentlig service med flera olika lunchalternativ, shopping och möjligheter att handla hem mat efter jobbet, bl.a. i köpcentrat Mobilia.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det lätt att ta sig hit. Infart för bilar sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, vilka förbinder bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Bussförbindelserna är täta och många linjer passerar Dalaplan och Mobilia. Det är också enkelt att ta sig till både Triangelns tågstation och Hyllie station om man pendlar med tåg.
Trelleborgsvägen 14

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum