Skriv ut

Skapa PDF

Brogatan 12

malmö

Kontor för det lilla företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 108 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor med närhet till Triangeln. Öppen yta för arbetsplatser och två mindre rum för arbetsplatser eller konferensrum. Lokalen ligger på andra våningen utan hiss.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 108

Omgivning

Omgivning/natur

Huset ligger centralt, nära Triangeln och med all service inom räckhåll med närhet till station Triangeln. Kvarteret består av två sammanbyggda huskroppar, 4-resp 3-plans kontorsbyggnad med källare. Fastigheten innehåller dessutom en mycket uppskattad restaurang.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen vid Triangeln, med närhet till service och kommunikationer. Triangelns tågstation ligger bara ett stenkast bort. Bussförbindelser är täta och ett stort antal hållplatser finns i närheten. Parkeringsmöjligheter finns i närområdet

Övrig information

Övrigt

Kontor med utsikt över Föreningsgatan och Brogatan. Läget, ett stenkast från Triangelns stora kommersiella utbud, ger dig känslan av stadens puls utanför portarna. Fastigheten som byggdes i mitten av förra seklet har blivit tillbyggd och renoverad i omgångar. Allt för uppfylla de nya krav och behov som uppkommit efter hand.

Brogatan 12
Sökhjälp