Skriv ut

Skapa PDF

Bredgatan 3

malmö

Unik lagerlokal i centrala Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 643 - 643 m²

Information

Beskrivning

Lagerlokal i centrala Malmö om cirka 643 m² som idag är indelad i rum i varierande yta. Takhöjden i lokalen är mellan 4,5 och 6 meter och port finns in till lokalen från Bredgatan.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Passande för lättare lagerverksamhet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 643 643

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Värnhem och stadens norra utfart. Placeringen gör det enkelt för både anställda och kunder att ta sig hit med tåg, buss eller bil.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns gott om parkeringsmöjligheter i fastighetens garage och längs med gatorna runt fastigheten.

Närservice

Fastigheten ligger i Malmös centrum på en tvärgata till den livliga Östra Förstadsgatan. Alldeles runt hörnet finns köpcentrat Entré med lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikationer

Då fastigheten är så pass centralt belägen, alldeles vid Värnhemstorget, är det enkelt att ta sig till och från Malmö Centralstation och Gustav Adolfs Torg. Med närhet till Malmös norra infart kan även bilburna ta sig hit med enkelhet.

Övrig information

Övrigt

Denna fastighet består av tre byggnader, en med sex våningar, där fem våningar är kontorslokaler och nedre plan är butikslokaler ut mot gatan. En andra fastighet med fem våningar bestående av kontorslokaler och en tredje byggnad i ett plan med i en fotoateljé och ett tryckeri.

Bredgatan 3
Sökhjälp