Gottsunda
| Uppsala

Favorit Dela

Valthornsvägen 3

Vill du hyra lokal i Uppsalas bästa läge, Gottsunda Centrum? Lokalen är belägen i Hälsocentret intill Folktandvården och Gottsunda Vårdcentral.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  280 m²

 • Hyra:
Är du verksam inom friskvård, hälsa eller skönhet? Just nu finns fantastiska möjligheter att etablera verksamhet i det växande Gottsunda. Lokalen om 280 kvm är anpassningsbar och i ett mycket bra läge i Gottsunda Centrum. Gottsunda Centrum har cirka 3,5 miljoner besökare och omsätter över 470 MSEK per år. Det finns goda parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder samt bra bussförbindelser och fina cykelvägar i direkt anslutning. Centrumet har öppet alla dagar i veckan och erbjuder ett varierat utbud av service, vårdcentral, folktandvård, handel och restauranger tillsammans med ett omfattande utbud av kulturella aktiviteter, bibliotek och badhus. Marknadsområdet för Gottsunda Centrum är stort med över 46 000 invånare i primär- och sekundärområdena. Flera av dessa områden har dessutom inkomster över rikssnittet.
 • Total yta

  280 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gottsunda 34:2

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppen och anpassningsbar utifrån hyresgästens behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Gottsunda är en pulserande stadsdel med stor företagsamhet, mångfald av människor och rikt kulturliv. En av stadsdelens stora styrkor är naturen med närheten till Mälaren, Gipen, grönområden och kolonilotter. Området har stor potential och är en viktig del i Uppsalas utveckling, här planeras 5 000 - 7 000 nya bostäder!

Företag i närheten:

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering i tre timmar på hela 700 parkeringsplatser. Varmgarage finns att hyra.

Närservice:

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Frasses, Indian Khusboo, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Kommunikationer:

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.

Skyltläge:

Möjlighet att synas genom skyltplats finns.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emma Walheim

Uthyrare

Emma Walheim

emma.walheim@uppsalafastighets.se

0766 VISA NR 0766981110

Marknadsförs av Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsvägen 3B
75650 Uppsala
uppsalafastighets.se
Valthornsvägen 3